Nieuws

Januari 2020

  • Het project om de buitenbak te verbeteren begint vaste vormen aan te nemen: er zijn offertes aangevraagd voor grotere aanpassingen. Daarnaast gaan we op zaterdag 14 maart 2020 mee doen aan NL Doet, waarbij wij alvast eerste verbeteringen aan de buitenbak kunnen doen
  • Voor de manegeruiters willen we graag overstappen naar FNRS proeven. Deze zijn meer ruiter gericht terwijl de KNHS proeven meer combinatie gericht zijn. Meer informatie volgt snel. De laatste onderlinge wedstrijd op 21 december was een groot succes met veel deelnemers en enthousiaste vrijwilligers. Een super dag was het.
  • In het najaar hebben we onze financiële situatie flink kunnen verbeteren door een herfinanciering onder verbeterde voorwaarden. Dit was niet mogelijk geweest als we niet strikt hadden gestuurd op het terugdringen van de schuldenlast.
  • We zijn nog steeds in discussie met NAM/CVW/NCG over de schade aan onze gebouwen door de aardbevingen. Voor velen herkenbaar dat dit een dossier van lange adem en flinke ergernissen betreft. We blijven de schouders er onder zetten.
  • We zoeken naar vrijwilligers die het leuk vinden om KNHS wedstrijden te organiseren. Er hebben zich al een paar belangstellenden gemeld, maar om het succesvol te laten verlopen en voor iedereen behapbaar te laten zijn hebben we nog een aantal mensen nodig. Wie o wie wil hier graag wat tijd in steken?
  • In januari start de eerste springclinic! Vier weken lang worden vier ruiters heel gericht getraind op springvaardigheden door Tom Werkman. De pony’s waarop wordt gereden zijn Lizzy, Josje, Davinci en Roos. De tweede clinic start in februari. Opgeven kan via bestuurseo@gmail.com
  • Tot slot heten we graag de groep menners welkom die in januari op de maandagavond bij ons zal starten. Veel plezier allen!