Automatische Incasso

Beste leden,

Door het besluit van de regering, om het Covid-19 virus te bestrijden waren we genoodzaakt om vanaf 6 april genoodzaakt de paard- en pony rijlessen en de men lessen af te lassen tot 28 april. We weten nog niet hoe lang het duurt. Erg vervelend allemaal, voor iedereen heeft dit virus grote gevolgen, en zo ook voor de manege. Met de paarden en pony’s is alles goed! Ze zijn gezond, genieten in de wei en krijgen beweging nu de lessen niet doorgaan.

Zoals u zult begrijpen, gaan de kosten van de manege wel door, ook als er geen lessen gegeven kunnen worden. De paarden moeten worden verzorgd, hooi, stro, dierenarts kosten etc. deze kosten worden betaald door de inkomsten van het leden-en lesgeld van de leden en de inkomsten van de kantine.

Wij hopen dan ook van harte dat u ons de komende tijd wilt blijven steunen d.m.v. het maandelijks betalen van het lesgeld. We laten in deze tijd van corona maatregelen de automatische incasso doorgaan.

Als intirim bestuur hebben wij besloten dat, net zoals in de droestijd, er de mogelijkheid is om voor de gemiste lessen het geld terug te kunnen krijgen.

Wij zullen ook nu gebruik maken van een declaratieformulier, die u via bestuurseo@gmail.com kan aanvragen. Daarnaast gaan wij kijken of er een gepaste oplossing is om later de gemiste rijlessen te compenseren. Maar daarvoor is eerst duidelijkheid nodig hoe het verder gaat met de maatregelen.

Wij vertrouwen op uw begrip en steun en wij wensen dat iedereen deze moeilijke tijdens gezond doorkomt!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur SEO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s