Op zaterdag 12 maart doen we mee aan NL Doet! Zoals jullie allen weten, verdient de buitenbak een flinke opknapbeurt en op 12 maart gaan we daar onder andere mee aan de slag. Daarnaast zijn er een paar klussen in de stallen te doen en kan ook de keuken wat kleine reparaties gebruiken. Iedereen die wil helpen is van harte welkom: vele handen maken licht werk én gezelligheid. Meld je vooraf svp even aan (bestuurseo@gmail.com) zodat we in de voorbereiding rekening kunnen houden met het aantal mensen dat komt helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s